Стільниця у ванну кімнату

18 серпня 2021

Стільниця у ванну кімнату

При створенні гармонійного інтер'єру ванної, часто стикаються з проблемою яка стільниця в ванну з професійної дизайнерської і технічної точки зору підійде краще, не порушивши гармонію фактури ванної кімнати і в той же час в майбутньому не піклуватися про якість обраної стільниці для ванної.

За допомогою реконструкції інтер'єру в будинку і ванній кімнаті, в якій людина проводить значну частину свого життя можна створити зовсім іншу: добру, спокійну, легку атмосферу!

Ринок меблевої продукції неймовірно багатий різними ексклюзивними "ноу-хау", наприклад, такими як рідкий камінь,  який зовсім недавно з'явився на меблевому ринку  і використовується для виробництва стільниць з влитими в них мийками, але кожен матеріал індивідуальний по-своєму.

При виборі стільниці для ванни слід зазначити надзвичайно важливий момент: вологість може спричинити деформацію матеріалу (зміна фактури матеріалу, корозія, розбухання), тому стільниці для ванної, вироблені з дерева, будуть не самим грамотним рішенням.

Перший варіант – стільниця зі штучного каменя.

 Штучний камінь досить гігієнічний і теплий, і ідеально підходить при інсталяції стільниці для умивальника у ванну кімнату. Композитна непориста структура каменю захищає поверхню від бактерій, корозії, цвілі, і різних деформацій при фізичних і хімічних впливах. Акрилова стільниця підходить для зведення стільниці для ванної, гармонує з будь-яким інтер'єром, довговічність його можна порівняти з натуральним, і так само легкий в експлуатації і догляді.

Варіант другий - стільниці для ванної з композитного каменю з кварцу (кварцового агломерату).

93% щільності матеріалу становить натуральний кварц, що володіє неймовірною міцністю, яка може поступитися лише алмазу.

Це екологічно чистий камінь, який має навіть ряд лікувальних властивостей, тому застосування його для своєї ванної кімнати буде дуже грамотним рішенням. Унікальна технологія виготовлення кварцових плит шляхом пресування кварцу і смоли під високою температурою і методом висмоктування повітря, робить матеріал не пористим, а як наслідок - міцним і стійким до вологи. Одним словом - вбирати вологу, деформуватися під дією агресивних хімічних і фізичних впливів він просто не вміє! Кварцові стільниці для ванної незрівняні ні з деревом, ні з штучним каменем, ні пластиком.

І нарешті, варіант третій - стільниця для ванної з натурального каменю.

Гранітна стільниця чи мармурова стільниця - оптимальне за ціною і практичністю рішення.

Розкішна, вона здатна прикрасити навіть самий непомітний інтер'єр ванної кімнати.

До речі, зараз все більше популярності набирає індійський граніт для виготовлення стільниць, так як він більш світлих відтінків ніж наші українські граніти.

 Природні антисептичні властивості каменю доповнюють стільниці незрівнянною твердістю і міцністю. Ніколи і ні під якими "тортурами" агресивних грибкових і різних хімічних впливів не здатні деформувати і позбавити своїх механічних властивостей мармурову або гранітну стільницю для ванної. Щільність матеріалу і поверхні, позбавленої ​​стикових елементів, не здатна впустити вологу в своє середовище, тому ідеально підходить для інсталяції стільниці у ванну кімнату. Слід зазначити, що для миття мармурової або гранітної стільниці не потрібно спеціальних засобів для чищення, поверхня прекрасно чиститься звичайною водою і не потребує сильної турботи. Тверда міцна поверхня не здатна проявляти будь-які подряпини, відколи, при розумних побутових фізичних впливах, тому стільниця для ванною з натурального каменю створить гігієнічно чисту атмосферу у ванній кімнаті. Ні білизна, ні будь - якої іншої хімічний розчинник не зможе спотворити чудовий зовнішній вигляд стільниці для ванної з натурального каменю. Шляхетний естетичний зовнішній вигляд і унікальні механічні властивості мармурової стільниці здатні здивувати будь-кого, хто цінує якість і надійність, і задовольнити будь-які бажання в створенні інтер'єру ванної кімнати, несучи за собою символіку смаку, статусу, престижу!

Жоден матеріал не здатний зрівнятися з неймовірною довговічністю, стійкістю, і надзвичайною красою натурального каменю.

Популярна продукція